Mucizevi bir şekilde kazandık”

 Mucizevi bir şekilde kazandık”

Normal süresi 80-80 biten maçın uzatma dakikalarında Trabzonspor'u 95-85 yenmeyi başaran Banvitspor'un Baş Antrenörü Orhun Ene, takımının oyunundan memnun kalmadı.




Bandırma Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda, normal süresi 80-80 biten maçın uzatma dakikalarında Trabzonspor'u 95-85 yenmeyi başaran Banvitspor'un Baş Antrenörü Orhun Ene, takımının oyunundan memnun kalmadı. Bu oyun bize yakışmadı. Galibiyeti, Trabzonspor hak etti” değerlendirmesinde bulunan Ene, şunları söyledi:

Bu maç, Tofaş ile oynadığımız maçın bir kopyası oldu. Yine kötü oynamamıza karşın mucizevi bir şekilde kazandık. İki aydır ağır bir süreçten geçiyoruz. Bazı maçlarımızda konsantrasyon eksikliği çekiyoruz. Trabzon maçında da öyle oldu. Bize yakışmayan, kötü ve disiplinden uzak oyunumuza karşın deneyimli oyuncularımızı çabasıyla kazandık. Aslında bu maçtaki galibiyetimizin, bize matematiksel olarak bir katkısı yok. Ama maç seçmemeli, her rakibe saygı duyarak ve her maçımızı aynı disiplin ve konsantrasyonla oynamalıyız. Maçı kazanmayı hak eden Trabzonspor'u da kutluyor, girdikleri zor süreçte onlara da başarılar diliyorum.”

Ene, bu hafta oynayacakları Antalya Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte girecekleri zor süreçten başarıyla çıkmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli